COCOS RUGBY

martes, abril 25, 2006

Gran sopar dels cocos


Si nois, l'estiu ja s'acosta i la vella guàrdia torna dels seus viatges de l'Inserso per disfrutar del clima suau i la gastronomia local.
És per això que aquest diumenge, 30 d'Abri, ens reunirem per sentir un d'aquells emotius discursos del capità sobre qui son i on van els cocos i sentir a l'Ermen intentant-nos fitxar pel seu Cornellà que, per cert, ja és equip de Divisió d'Honor.
Us recordem als pocs que feu algo de profit a la vida que el dilluns, dia 1, és festa, així que... hi ha algú que treballi? Buenu fumetes, el diumenge us vull allà.
Poseu la vostra confirmació aquí i suggeriu on podríem sopar (el chino de Rosselló no please!!!).
Igualment no estaria de més que féssiu una trucadeta al Satan o a l'Ermen que son els principals instigadors d'aquesta vergonyosa proposta de perversió de l'esperit sa i esportiu de les noves generacions de cocos.
Moti, com les coques no vinguin et pelaré jo mateix a mossegades. Que m'han dit que te les has usurpat per al teu propi plaer i diversió. I semblava tonto el tio...
Ah, putes, parleu d'aquest blog a la resta (noies i nois) que per una vegada que tenim algo propi no és questió de no treure-li suc.
Aquí us adjunto dos links sobre la preparació del sopar:

Satan ens parla
Comilles

4 Comments:

  • Lo tio rapi li va molt malament pero intentara estar a la cita.

    MILLOR DIT LA GRAN CITA!!!

    By Anonymous Anónimo, at 25 abril, 2006 11:40  

  • Jo torno aquella mateixa nit de Vitoria, així que compteu que ja estaré borratcho de les 8-9 hores de taja celebrant l'ascens a l'autocar.
    Ja em deixareu l'Áxel i el Moti que els posaré al seu lloc o al menys els donaré la nit amb el meu estat papós.

    By Anonymous Anónimo, at 25 abril, 2006 13:41  

  • Ermen!estas tarat.... els videos son genials! Tema sopar es millor deixaru per la setmana que ve, el rapi diumenge no pot i aixi tambe tenim mes temps per contactar amb els altres desgraciats,ok? que us sembla dijous???

    Satan

    P.D: estaria be que mensenyessiu com penjar fotos i fer noves noticies. soc una mica retrasat!

    By Blogger Satan, at 25 abril, 2006 14:37  

  • Jo qualsevol dia menys dijous. Els divendres és l'únic dia que treballo pel matí.
    Qué us sembla un dimecres? Igualment si vols satan podem anar diumenge a fer unes copes els q puguem. ja direu. ara després et truco.

    By Anonymous Anónimo, at 25 abril, 2006 18:32  

Publicar un comentario

<< Home