COCOS RUGBY

jueves, junio 01, 2006

La vieja guardia tomba a un novatillo








Ahir al vespre, un servidor, que es sentia deprimit –síndrome d’abstinència alcohòlica-, va quedar amb un novatillo al centre de la ciutat per il·luminar-lo amb les seves proeses de joventut.

Després d’unes birres ens vam trobar amb la cream de la cream de la veterania coca: Lo Capi (Satan), Australian Koala (Krusty), Mil parrillas Loko i Sin Cervicales Sobrassada (Tony).

El novatillo no podia ser altre que el pilota del Punky que intenta fer punts per guanyar el trofeu de novato de l’any. Però gorrejant birres tota la nit s’allunya a passos agegantats del seu objectiu. “...només tinc tres euros, pagueu-me birres”.

Després d’un amago d’Ovella Negra, on com sempre no hi havia lloc, vam acabar al bareto d’una parella de brasilers que ens van servir tota la birra que un coco pot consumir.

Després d’unes rondes ràpides amb converses de coco: les glòries del passat, el fracàs de la carrera del capità i sobre tot de coques (podríem dir que era el monotema); aquests valents es decidiren a llançar-se als perills de la nit alcohòlica de la nostra ciutat.

Mentre discutien on anar –encara que tots sabien, menys Satan, que aniríen al Jamboree- van procedir a castigar una mica al novatillo que, envalentint per les birres, havia faltat al respecte, greument i repetides vegades, al capità. Uns quants “puños pesados” no van fer més que treure-li la seva vena bullera i vam tenir “Punky pa rato”. Destacar la baralla callegera amb cops de casc inclosos al mig de la rambla entre el Capità i el novato. Una imatge lamentable.

Per lamentable la imatge del Punky aguantat a una palmera pel Tonny després d’un parell de “...menganito ya esta aquí.... con la copa la copa...” en el Jamboree. Completament tombat, anava fent esses per la Plaça Real mentre trucava al seu advocat per prendre mesures legals contra l’intent d’enverinament del que havia estat víctima per part de Satan.

Aquest per la seva part va abandonar els cocos per anar a la caça d’una rossa que, segons paraules seves, estava de molt bon veure. Loko que de beure en sap molt també estava ansiós per seguir la juerga junt amb el seu còmplice Tonny que estant de baixa indefinida no es va fer molt de suplicar.

Per tant el krusti i un servidor ens vam endur al novatillo fins a un taxi i després de acomiadar-nos del nostre Koalet, vaig acompanyar-lo fins deixar-lo en immillorables mans.

Una altre gran nit dels cocos. Només van faltar coques o si més no el toc femení que sempre ens aporta el nostre Valls.

Ermen

18 Comments:

  • Ermen! cada dia magradaden mes els teus resums, no puc parar de riure.
    Nomes dir que ultimament estem quedant força i mu estic pasant de puta mare. Continuem aixi!
    Punky! El que et va pasar ahir dacabar borratxu perdut i pixat, et pasa per fotret amb lo Capi. Un respecte nanu!Que serveixi descarment pels novatos...

    Per cert, kines titoletes! De qui son? Koala i love you!

    By Blogger Satan, at 01 junio, 2006 14:01  

  • Sento haver-me perdut la trobada! Llàstima de no estar a barna ahir. A la propera no fallo. Vinga nois, una abraçada!!!

    By Anonymous Anónimo, at 01 junio, 2006 15:45  

  • Estic dacord am Satan: MENCANTEN ELS TEUS RESUMS!!!... pero no heu explicat q vau trucar a una pobre coca a les 2 de la matinada quan ella estaba sumian am angelets i li veu fotre un sustarro q no es va poder sobar en una estona! joer q pensava q eren les 2 del migdia, mavia subat i no abia arribat a practikes de coxe!!! AVISEU ABANS I ESTAREM ENCANTADES DUNIRNOS!

    By Anonymous Anónimo, at 01 junio, 2006 16:24  

  • Eh!! quan akabi examens segur que no fallare, però es que jo no soc una pocafeina com vosaltres cabrons, que numes us dediqueu a anar del rugby al bar i del bar al rugby

    By Anonymous Anónimo, at 01 junio, 2006 16:40  

  • No mientas figurín que ayer estubiste sublime.
    Deja a esta gentuza y ven con tu mami que te voy a dar amor para rato.
    RRRRAAAAA

    By Anonymous Anónimo, at 01 junio, 2006 17:01  

  • Eis Elena, sento molt la trucada però complia ordres del Capità.
    Algú sap quan està previst el pròxim sopar cocos?
    Ja tinc ganes de tornar a gaudir de la inmillorable companyia de les coques.
    Quines donasses.
    Axel, vergonyosa aquesta història que et portes amb la Devorah.
    Jo ja no et truco més.

    By Anonymous Anónimo, at 01 junio, 2006 17:04  

  • La festa va estar molt bé, el problema que el novatillo va morir molt aviat, espero que tornem a realitzar sortides d'aquestes amb més novatillos i novatilles.
    recorda bé aquestes frases. PUNKY EM DEUS UN CUBATA.i PUNKY SI POTS CONDUIR LA MOTO POTS FER UN ALTRE CUBATA. em vas deixar tirat.ahhh!!!i per concluir els cubates no es tiren al terra. recorda-ho.

    GRANDE COCOS


    Ens veiem a un altre dia perque em paguis un cubata.

    By Anonymous Anónimo, at 01 junio, 2006 18:59  

  • SI ERMEN LA PROXIMA FESTA NO ENS LA PERDREM PER RES DEL MON!! LES COQUES ESTAREM ENCANTADES D'UNIR-NOS ALS COCOS I MOSTRAR-VOS COM BEBEM I COM US MATAREM....... GIRA?
    MARTA CAPTAIN

    By Anonymous Anónimo, at 01 junio, 2006 19:11  

  • te perdonu!!!! pero pq ets tu!! i weno el capi ... se tiene q acer lo q el diga esta claro...yo tb estoi a las ordenes de marta!!! EL PROXIIM SUPA? quan acabeu esamens=? akell mateix find!!! jeje
    Elena

    By Anonymous Anónimo, at 01 junio, 2006 22:10  

  • Elena, us convoco a les que volgueu dimecres per fer unes birres de tranquis. Fins les 23 o quarts de sis de la matinada. je, je.
    Ja us trucaré si ho fem.

    By Anonymous Anónimo, at 01 junio, 2006 23:13  

  • soy cotorra tengo muchas preguntas de la noche.

    Capi se movio el temilla?

    Punky estas muy verde, te falta velocidad de reacción, actuación y resisténcia. por favor inscribete al curso de verano patrocinado por la universisdad de maestria en levantamiento de codo.nos debes a la vieja guardia una noche entera de guerra.

    Muy bien ese loko a muerte siempre en todo lo que hace.

    Ermen puro espiritu patriarcal.

    Marco, ese brother marcando ritmo.

    Chicas,soy el tito Toni, estoy solo y de baja laboral(tema sexo oral, xungo por cervicales)dispuesto a todo y más, tiene todo el tiempo del mundo para todas.

    Perdonen los comentarios, pero vengo de una borrachera+cena desde las 17:30 y estoy que rompo.
    dejo constancia de ello en familia a dia 02/06/06 a las 01:45 en Barcelona.

    By Anonymous Anónimo, at 02 junio, 2006 01:47  

  • Cotorra! Depen de que entenguis per moures? Vem quedar el dia seguent, deu meu quin angelet!
    Esmorzar en terrasa, paraules maques i a la nit va marxar...
    Deu! Quina mossa!
    Potser el Punky tenia rao: sere un faldilletes o un romantic? o pitjor encara Lo Capi es gay?
    doneume respostes per lamor de Deu!

    By Blogger Satan, at 02 junio, 2006 13:13  

  • ser gay...podria ser... tots els nois wapus si acaben tornan no se q passa ultimamen ;) jijiji potser la debora hombres es porta una gran decepció ... :(

    By Anonymous Anónimo, at 02 junio, 2006 20:50  

  • Ermen no futeeeeeeeem!!! lu de dimecres...millor dijous!!! q dijous tin esamen de entrenament (hiperxunguissimo de la mueeeeeeerte)
    Elena

    By Anonymous Anónimo, at 02 junio, 2006 20:51  

  • Dijous bufff, em va un pèl malament, els divendres al matí sempre treballo. Millor qualsevol altre dia de la setmana: dilluns, dimarts, dimecres, divendres, dissabte o diumenge. T'ho poso difícil, eh? je, je.
    No sé, era una idea però ja veig que les coques no son tan coques com diuen. Je, je.
    Quan parli amb el “guapo” del capità ja us informaré.
    I si Satan, estàs amariconat total, al messenger només surts en fotos en postures suggerents o envoltat de pavos.
    I lo del esmorzar romàntic ja es una aberració. Un coco no passa de dinar, berenar i sopar romàntic. L’esmorzar ja és un pas massa enllà només el podem tolerar si s’ha dormit amb la noia. En aquest cas, se l’ha de tractar com una princesa i portar-li la safata amb una rosa i el que més li agradi al llit. (Si no saps que li agrada és que no t’importa prou com per plantejar-te fer-li l’esmorzar).
    Si no frenes i tornes al camí del vici i la perversió –sigui homosexual o heterosexual- tindré que proposar una moció de censura que com a coco més veterà en tinc dret.

    By Anonymous Anónimo, at 02 junio, 2006 21:21  

  • El punky després d'una llarga recuperació us vol dir k moltes gràcies a tots per nit fer-me passar una nit inoblidable.
    Marco, tranki k la següent ni tno em deixaré enredar amb cubates de TEQUILA ron i cola (eh Satan).
    Farem el cubata i et portaré amb motu.
    Per part meva isca la vieja guàrdia
    pe cert novatillos aviam si veniu i no em deixeu sol MAMONS!!
    Punky!

    By Anonymous Anónimo, at 02 junio, 2006 21:27  

  • Ermen! no se el que m'esta passant... Fesme tornar al cami del vici i la perversio siusplau!
    Ensenyam el cami! Help...

    By Blogger Satan, at 03 junio, 2006 12:26  

  • Diosssss, pero ke passaaa!! jejejej.

    Si voleu divendres o dissabte estare a barna per si voleu kedar per fer un parell de birres.

    Axel et passo a buscar i anem a fer algo, pero no es val tornar fer fintes,que sempre ke surto amb tu he de anar oa 4 potes o ziga zagues.

    KEDEM TOTS DIVENDRES??

    By Anonymous Anónimo, at 06 junio, 2006 11:58  

Publicar un comentario

<< Home