COCOS RUGBY

jueves, febrero 15, 2007

Cròniques UDG vs URL

Cronica (ermengol)

Gran tarda de rugby la viscuda a Girona el passat dimarts. Rugby, aportat sobretot pels incombustibles cocos contra uns gironins que basaven la seva estratègia en l’antijoc, recolzats –sempre- per un arbitratge, de la casa, i amb grans fums.
Cec davant les infraccions del rival i distant amb els cocos; sempre ens volia deu metres lluny seu. Fet que a alguns, que anem falts de carinyo, ens afecta molt.
Un gran resultat vistes les dificultats. Molt de cor i gran entrega contra una delantera molt potent que es tirava –literalment- al a piscina a cada ruck impedint als cocos exercir el seu característic jo ràpid, dinàmic i vistós.
Amb el pobre subministrament de pilotes que rebien els nostres imaginatius tres quarts, les opcions ofensives van ser escasses. Però amb una línia tan luxosa, es va treure or de l’escassetat amb accions plenes de virtuosisme incontestables per un impotent Girona que ni l’àrbitre va poder anular.

Cronica (Satan)

A diferencia del Ermen, no coincideixo en que la gran culpa de la derrota de dimarts fos l'arbitre.
Els cocos van sortir a tope, va ser un inici de partit molt dur, on la seva delantera va sortir a totes i la nostra defensa va ser impecable. Per cada marca seva per delantera, nosaltres responiem amb una de linea i aixi crec que va ser tot el partit. Varem jugar molt be i realment el partit se'l podia haver endut qualsevol dels dos equips... teniem la gran ventatja durant la segona part de les meles pactades i no li vem saber treure prou fruit.

Com a critica dir que masses cops de castig van ser deguts a comentaris cap a l'arbitre, cosa que no havia pasat mai amb els cocos, suposo que era fruit dels nervis!
Felicitar a tot l'equip perque realment va estar a l'altura, la delantera si va deixar els collons i es va poder veure una veritable furia cocodrila. Espero que poguem veure el video un dia dakests!Tremendo!

A finals de març sabrem si la sort ha estat de la nostra banda i el tercer classificat de Catalunya va a les fases. Creueu els dits cocos....