COCOS RUGBY

lunes, febrero 26, 2007

Sitges 2007. Els cocos lo dieron todo...



Era la nit del dimarts 20 i dos homes esperaven impacients a un tercer coco a la parada del metro de Marina. Alla arribava ell, Nelly de Elefant amb una samarreta rosa bordada amb el nom dels Cocodrils i unes malles de gay. La nit començava be!

Larribada a Sitges den Satan, en Koala i la Nelly ja es historia... miraculosament vem trobar lloc i alla mateix ens vem enfundir la vestimenta cocodrila; aixo si previament ens haviem cagat amb tota la purria cocodrila que akella nit havia fallat a tal magnific event. Especialment, en Punky i lu que ja podriem dir que es una llegenda morta en vida, Lermen!


Amb una botella de ron i la pilota de rugby sota el braç vem endinsarnus en la multitud de gent i cap a la rua.... la pilota donava molt de joc i totom la volia agafar, yeah! El ron corria i la veritat es que varen ser dels millors moments de la nit, passes magnifics (a un pobre el Koala li va volar la careta dun pilotasu) i risses a dojo!


Despres duna estona ja arribant a la platja, va succeir lu inesparat en un balco i donanto tot (com mai shavia vist abans) el mitic Motivao o estava donant tot com un boig amb la vestimenta cocodrila tambe enfundada. Magic!!!


Poc mes tard i amb la taja a sobre apareixien uns classics que no podien faltar, Arrebato, Chercoles, Negre,Massimo i Utillero! Ja erem 8! tremendo! El carrer del Pecat ens va atrapar i en un brut baretu varem anar a petar mentre la festa no dequeia.... Confusio i alcohol!

Ja a les ultimes hores i a la platja apareixien Freguel Rock i Punto G ( Amb un turban a lo indio, massa!) 11 cocodrils donantu tot a la platja!

Ja a les acaballes de la nit va comensar una ronda de placatges a un pobre grup de noies, els hi varem guanyar les meles i el Nelly ( ja cocodril consolidat) va ferse un banyet davant la penya que no entenia re!quin tarat!

Aixi va concloure una gran nit, que hauria de convertirse en un classic dels cocos! Carnaval Sitges!!! yeeeees


Satan (com que la merda de cronista no hi era doncs la faig jo)


P.D: fraguel, punto G, chercoles, nelly i marco! Ja em passareu les samarretes! renteules! I treulsi la sorra mariconasssossss










2 Comments:

  • Mecagoentot. Merda. Quina ràbia fot llegir ho bé que s’ho van passar aquesta colla de tarats mentre a un li tocava currar amb nens mocosos i atolondrats al dia següent. No sé com però no fallaré a cap clàssic més. Fa tanta ràbia haver-s’ho perdut que resulta insuportable.
    L’increïble és que en Nelly amb el seu superpolo rosa no acabés penetrat per tots els forats. Ni coco ni leches, un coco de gay a sitges no pot fallar. Ha de fer creueta.
    Buenu, nanos, gira, ja.
    Ermen

    By Anonymous Anónimo, at 26 febrero, 2007 18:15  

  • LA PLATAFORMA ERMEN DISIMISSIÓ, s'ha tornat a constitur aquesta tarda després dels aconteixement viscuts aquests ultims dies, i despres del allau de critiques per parts de la resta de vieja guardias i novatos. La ultima no presentació a la convocatoria del carnaval.. a fet mal dins de l'entorn dels cocos i per tant aquesta comissió s'esta plantejant mobilitzar fortes protestes i fer una vaga en les properes dates.

    El president d'aquesta comissió a comentar als allí presentes les seguents paraules "Esperem que no calgui, i que l'Ermen torni a fer el boig com abans i sobretot... torni a portar les cagarades de gos i el peix podrit per a les proves d'iniciació dels novatos.
    Et trobem a faltar l'equip en mans del Satan està sense romb necesitem un davant que ens guii en la penombra!!!

    By Anonymous Anónimo, at 02 marzo, 2007 23:53  

Publicar un comentario

<< Home