COCOS RUGBY

viernes, mayo 18, 2007

LO DIERON TODO!!!

Bueno Cocos, visto que el gay del nostre reporter Erpes fa anys que no se li veu el pel, em decideixo a fer jo, el Captain Satan la cronica del que va ser un gran dia pels cocos, un daquells memorables el dahir a Girona.
Era el Campionat de Sevens de Catalunya i com s'esta poguent veure aquest fi de temporada el nombre disponibles de jugadors escasseja; aixi que despres de trucades, emails i molta mandanga, els unics cocodrilus valents amb un parell de pabrots van ser: Motivao, Punky, Torre 1, Satan, Nelly (Debut) i com a recuperació estelar i revelació... el mític Buxarrais!

Aixi que a les 10.30 tenia lloc el primer partit contra els Taurons. Va haveri magia i es va poder veure lu millor dels cocos, varem guanyar per 6 marques a 1.
Despres daquest partit va succeir el que portaria molts mal de caps als cocos, teniem casi 3 hores fins el seguent partit; i com passar aquesta estona??? Les birres van comensar a caure mentre animavem a les nostres estimades coques, masses birres! Mentre els de la Ub feien pilates, els cocos semborratxaven de mala manera... quina inconsciencia!Ho vam donar tot! Un bon fart de riure i companyarisme amb els Sharks...

Quan va arribar lhora del seguent partit contra el Vic i amb dos fitxaxes estelars (Dos colegas muy fumaos) la taja era considerable. Tot i aixi, un cop mes els cocos van demostrar que alcoholitzats son millors, i despres danar perdent 2 a 0 a la primera part, varem acabar guanyant 2 a 3. Tremendo! Hi havia magia! A destacar un sobakillo de Torre 1 que va fer enbogir la grada. ou yeah!

Al cap de poc i amb el fetge a la boca (Tots els equips tenien molts canvis), nosaltres no teniem canvis, vem jugar contra el Girona i deu meu! Els hi vem fotre 4 markes a 0! Varem poder veure un Punki pletoric, una Nelly desenfrenada i un Buxarrais que sembla que el no jugar durant 3 anys li ha anat de conya!!!

Aixi arribavem a la final. Un cop mes la UB... Varem sortir a tope, tot lu a tope que pot sortir un ekip jugant a seven sense canvis des de les 10 del mati amb la papa i altre vegada ho vam donar tot! Varem perdre pero amb el cap ben alt, 7 a 4, despres que ells a la mitja part canviessin al complet lekip. El Motivao va demostrar que els 7's son lo seu fent una escapada tremenda desde 22. acabada amb try Magic!

Aixi, com a Subcampions, van acabar els cocos! Va ser un dia perfecte, ens ho varem passar de conya i varem jugar i privar com mai. Aixo, si a les 19h tothom debia estar al llit perque varem acabar baldats. Gran dia de Rugby, i una esperança de que els cocos rebifin el que queda fins lestiu!!!

Satan

P.D: IMPORTANTISSIM!!! Divendres que ve dia 25, farem una reunio per parlar dels cocos seriament. Sa de decidir el futur del ekip i de la gira 2007. Quedem a Canaletes a les 00.00h! Qui em foti una excusa per no venir, li donaran molt pel sac... Fins divendres Cocodrils, vosaltres decidiu!

P.D II: Es probable que la gira sigui del 7 al 9 de juny a Mallorca, son les festes de Manacor i pinta de puta mare. Mireu com ho teniu i divendres a la reunio en parlem...

10 Comments:

  • ohhh yesss!! va a haver-hi molta magia ...cal destacar sobretot la magia satanica en els moments claus i no tant claus dels partits. La jugada "pelota pa satan" va funcionar a la perfecció. Destacar els tres libertarios que ens van ajudar en els diferents partits. Navo, kunta i dalotodo MIKEL. També al sensacional vieja guardia BUXARRAIS (doble d'Oleguer) que semblava un ala dels allblacks. Tremola Axel, ja tenim sustitut!! Bueno i com no Nelly, Torre1 i Punky (alias barrufet rundinaire) estelars.

    By Anonymous Anónimo, at 19 mayo, 2007 00:15  

  • y las fotos que?¿?¿?¿?

    By Anonymous Anónimo, at 19 mayo, 2007 18:26  

  • moltes felicitatsd e part del LOKO de la colina!!!!
    hagues donat el meu collo esquerra per estar alla amb vosaltres, pero els compromisos laborals mo impedien.
    felicitats per deixar el nom dels cococs ben alt!!!
    espero veureus d'aki poc.

    LOKO CRAZY A LA MUNTANYA!!!

    CO-CO- DRILS!!!!

    By Anonymous Anónimo, at 20 mayo, 2007 16:42  

  • Despres de rebre presions i amenaçes ahir a la nit al Jamboree!
    He de dir referent al torneig que el Punki va fer lassaig decisiu perque tingues lloc la remontada del partit de Vic...
    Un assaig basat amb lesforç i persistencia daquest increible jugador...

    By Blogger Satan, at 03 junio, 2007 21:11  

  • aixo esta molt apagat

    By Anonymous Anónimo, at 21 julio, 2007 09:13  

  • es estiu... tranquil!

    By Blogger Satan, at 25 julio, 2007 18:42  

  • Satan do rei!!
    Hem de fer una quedada cocodrila ja, apa, queda dit!

    una abraça a tots i a totes,

    By Anonymous Anónimo, at 25 julio, 2007 23:28  

  • despres del 5 de setembre!pero sa de fer!

    By Anonymous Anónimo, at 02 agosto, 2007 07:40  

  • SOPAR JA!

    By Anonymous Anónimo, at 20 septiembre, 2007 10:46  

  • SOPARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    SATAN ESTAS MORT!!! TO DIU UN NOVATO!!!!!!!!!ARRGGGGGG!!!!

    By Anonymous Anónimo, at 22 septiembre, 2007 03:19  

Publicar un comentario

<< Home