COCOS RUGBY

martes, octubre 17, 2006

Reunio Important Cocodrils

Cocos! Aquest dimecres 18 octubre a les 14.00h reunio importantissima a la uni (blanquerna),ok?
Intenteu no faltar, aixo ja engega i hem de decidir temes importants, com dies dentreno i on fem la gira...
Ja he arribat del viatge infernal per les ameriques i tinc ganes de que comencem a fotreli canya al assunto. Aquest any per les meves pilotes que anem a Madrid...

Ens veiem dimecres! Important assistencia!

SATAN

7 Comments:

  • Abans de començar només demano una cosa: ERMEN DIMISSIÓ!!! YA!!!

    By Anonymous Anónimo, at 17 octubre, 2006 18:25  

  • Secundo aquesta demanda. Ermen Dimissió!!!

    By Anonymous Anónimo, at 17 octubre, 2006 19:18  

  • Punts destacats de la reunió:
    Primer de tot, dir que s'ha constituït degut a l’allau de protestes, una plataforma de caire reivindicatiu per demanar la dimissió de l'Ermen. La plataforma es diu així ERMEN PROU DE TOCAR A LES COQUES!!! Com podeu veure el títol resumeix el motiu central de la reivindicació. En segon lloc també destacar un dels possibles itineraris de la futura gira cocos, un inter-illes balears amb el Chisco d’amfitrió (ex coco sobrassada). L’anècdota en aquest punt la donat el lagartijilla, que de cop i volta a cridat Cuba!!! Tot i la cara d'estupor dels presents. La reflexió del Satan encara que no ho hauria de dir ha sigut la següent...perquè volem anar a Cuba a follar negres si ja anem amb les coques de viatge...
    Crec que és una gran frase, per un gran càpita. Ara bé, em sembla que te buscat la ruïna posant això al blog. Ho sento però el punky m'ha donat més pasta de la que m'oferies tu. Suposo que es per poder seguir al capdavant en el ranking de puntuació cocodrila.
    Finalment l’ultima gran noticia a destacar a sigut la de l'Axel que s'ha compromès a deixar la Catalana per venir tots els dilluns amb nosaltres. Quin noi!! te cops amagats!! Jo el faria capità...
    Bueno nenes han passat moltes més coses però us foteu per no haver vingut. Apa, adeuuuuu

    By Anonymous Anónimo, at 18 octubre, 2006 17:16  

  • jejeje. Bueno veig que aixo es comença animar...
    Primer de tot Moti, saps que la meva frase celebre es: " les coques no se tocan". Aixi que no menteixis diguent barbaritats de Cuba.
    Segon, confirmo el que ha dit el Moti, Axel deixa la catalana pels cocos.
    Tercer, gran frase la que he sentit avui sobre Gusiluz: " si labraces s'ilumina". Encara no sabem si es veritat. Ningu te pabrots a acostarsi.
    Quart, el loko va molt fort per obtenir el titol de coco de lany. Sa presentat 3 hores abans de la reunio, amb la samarreta posada i amb 3 birres de ventatge. Total: + 10 puntos.

    En breu us envio un mail serio sobre el que ha estat la reunio, logicament el blog esta per dir animalades...

    Satan Returns

    By Blogger Satan, at 18 octubre, 2006 19:28  

  • Nois, doneu-me un vot de confiança. He canviat. (Amb la meva ex va funcionar tres vegades).
    Ara en serio, tot pels cocos. Ara que era un membre productiu de la societat, amb una vida ordenada i dintre dels canals habituals de la Catalunya moderna ho tornaré a deixar tot per esdevenir de nou un energumen alcohòlic i bavós per mostrar-me com a exemple pels nous cocos.
    Deixaré les reunions d’alcohòlics anònims dels dilluns, la teràpia “tu ex ya no existe” del doctor Evaristo dels dimacres i el grup de recolzament, “jo ja no estimo els kebabs” quinzenal, per fer la birra (elevada al que el cos aguanti) amb els meus estimats cocos.
    Tornaré a ser l’ésser despreciable que tant us estimeu.
    Per cert, Àxel, m’han dit que mires molt per sobre l’”hombro”. Para compte que la següent lesió està al caure i va per l’altura del genoll. Una altre cosa, com que us vau rajar el dimecres passat? Un “mano a mano” amb tu m’hagués agradat força (que sou faldilletes els del barça?).

    By Anonymous Anónimo, at 18 octubre, 2006 22:48  

  • Primer que res disculpar-me per no haver estat a la reunió, però la distancia hem te un fre posat.

    Podeu contar en mi per la gira i per alguns partits com el de lleida, i altres.

    bueno disabte estare per barna, ja intentare trucarvos i kedem per fer unes birres de trankis, ja que estic en asunte de negocis tot el finde.

    Axel no tinc noticies teues.

    Ermen jo confio en tu, per algo has estat el meu padri de carrera i aixi he surtit, no vull dir ke sigui un surtit!jejejej.

    PER CERT SATAN felicitats pel fill, a veure si d'aki 5 mesos estem al bateig!! la mare ke era ekuatoriana, colombiana? a veure si no vols anar a cuba, per ke et busca la famili politica!! jejejej.

    Celebro que tot torni en tanta força!!

    Rapi

    By Anonymous Anónimo, at 19 octubre, 2006 17:43  

  • ei veig q els cocos i coques estan en marxa. jo estic en ple viatge en terres australianes. ara a darwin i b, festa churris i birra no en falta! no estic del tot malament.
    ah, ermen deixam algo per quan torni al mars. conteu em mi per fases i gira! coques us vull coneixer!!!! benet

    By Anonymous Anónimo, at 21 octubre, 2006 09:56  

Publicar un comentario

<< Home