COCOS RUGBY

viernes, mayo 18, 2007

LO DIERON TODO!!!

Bueno Cocos, visto que el gay del nostre reporter Erpes fa anys que no se li veu el pel, em decideixo a fer jo, el Captain Satan la cronica del que va ser un gran dia pels cocos, un daquells memorables el dahir a Girona.
Era el Campionat de Sevens de Catalunya i com s'esta poguent veure aquest fi de temporada el nombre disponibles de jugadors escasseja; aixi que despres de trucades, emails i molta mandanga, els unics cocodrilus valents amb un parell de pabrots van ser: Motivao, Punky, Torre 1, Satan, Nelly (Debut) i com a recuperació estelar i revelació... el mític Buxarrais!

Aixi que a les 10.30 tenia lloc el primer partit contra els Taurons. Va haveri magia i es va poder veure lu millor dels cocos, varem guanyar per 6 marques a 1.
Despres daquest partit va succeir el que portaria molts mal de caps als cocos, teniem casi 3 hores fins el seguent partit; i com passar aquesta estona??? Les birres van comensar a caure mentre animavem a les nostres estimades coques, masses birres! Mentre els de la Ub feien pilates, els cocos semborratxaven de mala manera... quina inconsciencia!Ho vam donar tot! Un bon fart de riure i companyarisme amb els Sharks...

Quan va arribar lhora del seguent partit contra el Vic i amb dos fitxaxes estelars (Dos colegas muy fumaos) la taja era considerable. Tot i aixi, un cop mes els cocos van demostrar que alcoholitzats son millors, i despres danar perdent 2 a 0 a la primera part, varem acabar guanyant 2 a 3. Tremendo! Hi havia magia! A destacar un sobakillo de Torre 1 que va fer enbogir la grada. ou yeah!

Al cap de poc i amb el fetge a la boca (Tots els equips tenien molts canvis), nosaltres no teniem canvis, vem jugar contra el Girona i deu meu! Els hi vem fotre 4 markes a 0! Varem poder veure un Punki pletoric, una Nelly desenfrenada i un Buxarrais que sembla que el no jugar durant 3 anys li ha anat de conya!!!

Aixi arribavem a la final. Un cop mes la UB... Varem sortir a tope, tot lu a tope que pot sortir un ekip jugant a seven sense canvis des de les 10 del mati amb la papa i altre vegada ho vam donar tot! Varem perdre pero amb el cap ben alt, 7 a 4, despres que ells a la mitja part canviessin al complet lekip. El Motivao va demostrar que els 7's son lo seu fent una escapada tremenda desde 22. acabada amb try Magic!

Aixi, com a Subcampions, van acabar els cocos! Va ser un dia perfecte, ens ho varem passar de conya i varem jugar i privar com mai. Aixo, si a les 19h tothom debia estar al llit perque varem acabar baldats. Gran dia de Rugby, i una esperança de que els cocos rebifin el que queda fins lestiu!!!

Satan

P.D: IMPORTANTISSIM!!! Divendres que ve dia 25, farem una reunio per parlar dels cocos seriament. Sa de decidir el futur del ekip i de la gira 2007. Quedem a Canaletes a les 00.00h! Qui em foti una excusa per no venir, li donaran molt pel sac... Fins divendres Cocodrils, vosaltres decidiu!

P.D II: Es probable que la gira sigui del 7 al 9 de juny a Mallorca, son les festes de Manacor i pinta de puta mare. Mireu com ho teniu i divendres a la reunio en parlem...