COCOS RUGBY

sábado, marzo 01, 2008

Cocos&Taurons&Upc


¡Cocodrils!
Ahir realment va ser una gran tarda pel que fa al rugby universitari!
Es van disputar dos partits a la Marbella... el primer arbitrat per mi, UPC vs Taurons! Van guanyar els Sharks!i el segon un combinat de Cocos (10) i UPC (5) contra els taurons... i varem guanyar! Gran partit!
Destacar la gran actuació dels mes novatos: Pimienta, Cool d'Suck, Brutus i kPrici! Es van veure grans accions, carreres mitiques del Pimi i en Brutus, i grans tackles del Kutty i el kPrici.
Pel que fa als que ja comensen a ser veterans: tremendo partit de Chercoles i Kornella. Bon match tambe pel toxic man, Arrebato!

Ara be nanus.... el que realment va ser increible ahir tarda/nit va ser el tercer temps! Feia temps que no veia re igual. Com es habitual el tercer temps amb la Upc i Taurons no va defraudar...
Pocs Cocos ens vam quedar per donar el callo, pero vem deixar el llisto ben alt.... Cul de Sac, Brutus, Chercoles, Arrebato, kPrici, Pimienta i Satan. Vam guanyar una touch a birres contra la Upc, varem fer el maxim soroll possible pels pocs que erem, ells devien ser 20 per ekip. i varem demostrar que els reis de la "taula ensabonada" som nosaltres! He de dir que vaig guanyar contra el capita dels taurons (Augusto) i el de la Upc (Padu) i el Brutus em va emocionar al dir... "podriem dir que ja ets mig homosèxual"... quin honor! el cami a la gloria esta a prop.
Felicitar a la Viuda Negra que ens va fer de suporter tota lestona i ho va donar tot... kin sol de dona!
A les 2.00h de la nit varem sortir del local despres de ballar, fer algun que altre ruck i direcció al Plata... com es normal en aquests desplasaments sempre es perd gent.... pero aixo ja es una altre historia!
Una abrasada Cocos! Poc a poc ens anem consolidant com a equip (dins i fora el camp).
Ens veiem dilluns, sa de preparar el match contra els anglesos... encara no mu crec. Cocos a England... aiaiaiai

Satan