COCOS RUGBY

viernes, abril 28, 2006

COCOS POWER!

Nanus! Parla el que fue Capitan dels Cocos, Mr. Satan.
Us escric per dirvus que en menys dun mes tenim dues cites molt important on no podem fallar.
La primera: 18 de maig a VIC... Cafetera Cup! Sino la guanyem em tallo la titola!
La segona: 25 de maig a la Marbella... Cocodrulu Cup! Maxima participacio i festa asegurada!

Aixi que aneu preparant els culs perque aixo no es pot perdre. Ja que el honor dels cocos ha quedat tacat degut a la NO classificacio per les fases, ara es quan hem de demostrar la purria que som i acabar amb la merda dekips universitaris que ens envolten... Perque som els millors i aixo sa de demostrar, dins i fora del camp!
Espero veureus a tots en els dos events del any! Vull la vieja guardia i els nous novatos que pel que diuen son penya que no tardaran en ingressar al psikiatrik! mes feina per mi!

Per cert,la plataforma anomenada "ERMEN DIMISIO YA!" encapsalada per lAxel, vol fer una reunio perque aquest energumen que diu que juga a Rugby a Cornella i que el seu objectiu a la vida es empaitar gordetes tot borratxu per les discoteques deixi el seu carrec com a 2 Entrenador!

Felicitar tambe a les nostres compatriotes femeninas que han quedat 4 al campionat despanya! FELICITATS! Sino fos per les noies no se quina imatge donariem, mare de deu! i aixo que les entrena el Moti! te merit!

Espero veureus a tots i totes als events avans esmentats

Una abrasada

COCO DRILSSSSSSS!!!! o DRILES!!!

martes, abril 25, 2006

La vieja guardia per australia

Vieja guardia australiana, preparada per la gran festa: sin comentarios, Krusty y el gotet de llet, roger lo bombero, i rapi lo tio de la botella de ron.

Aixi son els nostres tercers temps, i aixi son les xurris australianes, alla els jugadors de rugby son considerats com els futboleros de segona divisio daki, les ties mes pijes de sydney venien a les nostres festes. Flipavem, i aki ens consideren gitanos i buitres,j ejeejej.

Bueno aqui podeu vore al wallaby chris whitaker, fent unes birres amb nosaltres en el sopar del nostre equip. El Randwick, on tambe juga el centro dels wallabies Morgan Turinui, on en altres mails vos posem fotos en ell i altres cracks mundialss, jej eje je. Hem de dir ke el tio es va kedar flipat de com beu el marco i ens va invitar a Dublin a fer birres i de festa el proxim any, on ell estara jugant.

Gran sopar dels cocos


Si nois, l'estiu ja s'acosta i la vella guàrdia torna dels seus viatges de l'Inserso per disfrutar del clima suau i la gastronomia local.
És per això que aquest diumenge, 30 d'Abri, ens reunirem per sentir un d'aquells emotius discursos del capità sobre qui son i on van els cocos i sentir a l'Ermen intentant-nos fitxar pel seu Cornellà que, per cert, ja és equip de Divisió d'Honor.
Us recordem als pocs que feu algo de profit a la vida que el dilluns, dia 1, és festa, així que... hi ha algú que treballi? Buenu fumetes, el diumenge us vull allà.
Poseu la vostra confirmació aquí i suggeriu on podríem sopar (el chino de Rosselló no please!!!).
Igualment no estaria de més que féssiu una trucadeta al Satan o a l'Ermen que son els principals instigadors d'aquesta vergonyosa proposta de perversió de l'esperit sa i esportiu de les noves generacions de cocos.
Moti, com les coques no vinguin et pelaré jo mateix a mossegades. Que m'han dit que te les has usurpat per al teu propi plaer i diversió. I semblava tonto el tio...
Ah, putes, parleu d'aquest blog a la resta (noies i nois) que per una vegada que tenim algo propi no és questió de no treure-li suc.
Aquí us adjunto dos links sobre la preparació del sopar:

Satan ens parla
Comilles

sábado, abril 22, 2006

On està el nostre capità?






Ha estat una temporada dura pels cocos, moltes baixes* i uns "novatos" excel·lents però en mans d'uns energumens d'una qualitat tècnica desastrosa (un nazi exiliat i un pervertit alcohòlic sense escrúpols).
És per això que et preguntem Satan:
-Has oblidat als teus cocos?
-Se t'ha vista amb companyies indesitjables en locals de reputació dubtosa mentre l'equip, la familia... s'enfonsava.
Hi ha rumors que diuen que el capità estarà present a la cafetera cup... cocos, hem de fer pinya i estar allà y demostrar als ossets i resta de cafetencs qui mana.

*Encara que sembli mentida alguns cocos han acabat la carrera y estan buscant fortuna per aquest món.
Exemples:
Satan: Fent el seu Waterloo especial per les Bèlgiques.
Benet: Apagant els incendis de les cachondes australs.
Crusty: Buscant un acondicionador capil·lar per les antípodes.
Parra: Aquest no ha acabat però tots sabem que està acabat.
For-finguers: Aquest no aportava rés i la veritat és que en sabem poc.
Rapi: Ja ha tornat de l'estiu d'Austràlia per empalmar amb l'estiu d'aquí.
Master-card: Se l'ha vist pel Maresme tirant de visa-platino a tot drap.

I molts d'altres que esperem que donin noticies de les seves peripècies...
Faig una crida a tots els cocos perquè ens diguin la seva situació actual. Qui sap, potser podem rescatar algun de vosaltres d'alguna presó tailandesa. Que ens coneixem.

domingo, abril 09, 2006

PRIMERES FOTOS I INICICI DE L'EQUIP





Despres del partit de rugby contra la universitat de Lleida i d'haver fet l'actual crit de guerra, tots preparats per foter-se les birresssss.
Super ekipas en Roger animal benet, Raul salguero, Satan, Toni, carles, Lagartija, Jesus, garfu xuxeries, Valls, rapi,Marco, Master card, xiscu, Emili, Mestres, Parra i lo mestre Ermengol.

Diosssssssssssss vaya personatgesssss