COCOS RUGBY

jueves, agosto 31, 2006

Doneu senyals de vida, això ja engega


La cúpula dels cocos està movent fils per engegar altre cop la màquina. De moment les noticies volen:

Hem parlat amb l’ambaixada de Bolívia i les negociacions amb els indis wakan de l’Amazones perquè alliberin al nostre capità rutllen força bé.

Un cop passada la prova de posar certa part del cos dintre d’un niu de formigues carnívores gegants els indígenes de la zona s’adonaren que no el bo d’en Satan no era una espècie de semidéu sinó un simple buscavides massa fumat.

Els promotors del creuer raynbow-steel, encara posen pegues a cedir-nos a en Moti i al Valls degut al gran èxit de l’espectacle Sirenes de l’Edèn, delícia del públic gay.

Sobre l’Àxel sembla ser que està bastant sensible ja que va trobar-se a la Devorah fent-s’ho amb un pigmeu a l’hotel de Waikiky on celebraven el seu aniversari de parella. Si podeu, truqueu-lo i animeu-lo que s’ha tancat en si mateix i fa setmanes que no surt de la seva habitació.

El loko i el garfu segueixen al calabós de la comissaria de la policia local de Sant Antoni (Eivissa) per un petit altercat que esdevingué en una batalla campal entre 700 persones. I tot per unes rules. Com està el món!!!

En sobrassada toni, ja ha tornat del Tibet on li han reconstruït l’esquena amb tècniques mil·lenàries, al Punky se l’ha vist demanant dos euros per pillar un tren de tornada a casa, en Rapi està enamorat, el problema és que no sap de qui, en Krusty s’ha rapat al zero i ha patit una insolació jugant a padel amb l’Arrebato que segueix un tractament de depilació làser de les aixelles ja que ni ell mateix suportava la seva olor corporal.

Altres cocos segueixen totalment desapareguts, el novato de l’any des que va rebre el prestigiós premi no ha tornat a donar senyals de vida, rumors el situen en un xirignuito de Cabo Verde amb un amo anomenat Castrinyo que es molt, molt, molt pròxim amb ell. Aquest ja no tornarà a caminar de peu.

Afegiu les noticies que tingueu dels cocos i coques, d’aquestes últimes puc dir poca cosa ja que tinc poca informació arrel de la denuncia per acosament que em van plantar; només les trucava 70 vegades al dia, estic molt sol :-(

Jo apart del meu cos d’insomni esculpit amb suor i esforç poc us puc oferir. D’anècdotes, apart d’allò de la nata i les 67 sueques ha estat un estiu tranquil·let.

Poseu palla que això està molt mort.

Ermen