COCOS RUGBY

viernes, octubre 27, 2006

Garfu! Volem la veritat!



Nanus! Crec que els Cocos tenen dret a saber quins son els metodes del nostre apreciat Farmaciola Man o Garfu per aprimar-se i aconseguir aquest cuerpo serrano que te ara.
Aixi que obro aquest espai perque cada coco o coca doni la seva opinio sobre aquesta dieta legal o ilegal,ok?
No vull entrar en el look de metrosexual que ha adoptat ara, ni vull comentaris sobre la seva possible homosexualitat, cert es que les males llengues diuen que sel va veure fa pocs dies per la Metro agafat de la ma del Minga.... pero aixo es una altre historia.

Satan

2 Comments:

  • Ah!!! És una cosa voluntària aquest aprimament? I jo que em pensava que eren els efectes de la mala vida; com la del capità, que després d’agafar còlera, sífilis, gonorrea, febre groga, hepatitis dels tres tipus, infectar-se del VIH i a sobre prenyar a 6 ties per les amèriques, ha tornat fet una porqueria d’home, algo equivalent al canvi del nostre gran amic garfu.
    Dons si no és per efecte de drogues, malalties i mala vida en general, només pot ser per un pacte amb el dimoni o algo pitjor, per un pacte amb una tia. Tan bona està?
    Mecagoen... amb la cultura moderna dels cossos adònics i metrosexuals estàacabant amb el mil·lenari art de ser pilier.
    D’on traurem toros greixosos amb poc cervell per castigar al rival? Qui ens servirà d’excusa a entreno. Ara l’últim ja no seràel de sempre. Déu meu, el meu estil de vida s’enfonsa. Necessitem gordos!!!!
    Garfu, torna al recte camí, demà mateix et porto a algun bufet lliure i et recuperem, els cocos et necessiten molt, però sobretot necessiten els teus quilos.

    By Anonymous Anónimo, at 27 octubre, 2006 19:21  

  • Que tio más bueno este Garfu. De donde ha salido?? Arrgg quien lo tuviera cerca para lamerle esos pezoncillos...

    By Anonymous Anónimo, at 31 octubre, 2006 16:43  

Publicar un comentario

<< Home