COCOS RUGBY

lunes, febrero 26, 2007

Sitges 2007. Els cocos lo dieron todo...



Era la nit del dimarts 20 i dos homes esperaven impacients a un tercer coco a la parada del metro de Marina. Alla arribava ell, Nelly de Elefant amb una samarreta rosa bordada amb el nom dels Cocodrils i unes malles de gay. La nit començava be!

Larribada a Sitges den Satan, en Koala i la Nelly ja es historia... miraculosament vem trobar lloc i alla mateix ens vem enfundir la vestimenta cocodrila; aixo si previament ens haviem cagat amb tota la purria cocodrila que akella nit havia fallat a tal magnific event. Especialment, en Punky i lu que ja podriem dir que es una llegenda morta en vida, Lermen!


Amb una botella de ron i la pilota de rugby sota el braç vem endinsarnus en la multitud de gent i cap a la rua.... la pilota donava molt de joc i totom la volia agafar, yeah! El ron corria i la veritat es que varen ser dels millors moments de la nit, passes magnifics (a un pobre el Koala li va volar la careta dun pilotasu) i risses a dojo!


Despres duna estona ja arribant a la platja, va succeir lu inesparat en un balco i donanto tot (com mai shavia vist abans) el mitic Motivao o estava donant tot com un boig amb la vestimenta cocodrila tambe enfundada. Magic!!!


Poc mes tard i amb la taja a sobre apareixien uns classics que no podien faltar, Arrebato, Chercoles, Negre,Massimo i Utillero! Ja erem 8! tremendo! El carrer del Pecat ens va atrapar i en un brut baretu varem anar a petar mentre la festa no dequeia.... Confusio i alcohol!

Ja a les ultimes hores i a la platja apareixien Freguel Rock i Punto G ( Amb un turban a lo indio, massa!) 11 cocodrils donantu tot a la platja!

Ja a les acaballes de la nit va comensar una ronda de placatges a un pobre grup de noies, els hi varem guanyar les meles i el Nelly ( ja cocodril consolidat) va ferse un banyet davant la penya que no entenia re!quin tarat!

Aixi va concloure una gran nit, que hauria de convertirse en un classic dels cocos! Carnaval Sitges!!! yeeeees


Satan (com que la merda de cronista no hi era doncs la faig jo)


P.D: fraguel, punto G, chercoles, nelly i marco! Ja em passareu les samarretes! renteules! I treulsi la sorra mariconasssossss










jueves, febrero 15, 2007

Cocos Carnaval Sitges 2007



COCOOOOOOSSS!!!!


Aquest dimarts 20 la liarem al Carnaval de Sitges! Despres de la derrota contra el Girona aixo sa danimar com sigui i sa de fer una gran sortida, pero de les bones!!!

La proposta danar de farra vestits com si juguessim un partit es brutal. Obligatori esparadrap, casc, pantalo ben curt,vaselina a les celles i protector bucal. All included!

Jo portare les samarretes....


Sa de notar que els cocos han passat per Sitges, aixi que comencem ja a fer piña i anemnus apuntant aqui al blog, ok? a tope!!!


1. Satan

2. Marco el Koala

3. Motivao Desmotivao

4. l'Elefenteta Nelly

5. John Lennon

6. Fraguel

7. Arrebato

8. Punto G

9. ...

Cròniques UDG vs URL

Cronica (ermengol)

Gran tarda de rugby la viscuda a Girona el passat dimarts. Rugby, aportat sobretot pels incombustibles cocos contra uns gironins que basaven la seva estratègia en l’antijoc, recolzats –sempre- per un arbitratge, de la casa, i amb grans fums.
Cec davant les infraccions del rival i distant amb els cocos; sempre ens volia deu metres lluny seu. Fet que a alguns, que anem falts de carinyo, ens afecta molt.
Un gran resultat vistes les dificultats. Molt de cor i gran entrega contra una delantera molt potent que es tirava –literalment- al a piscina a cada ruck impedint als cocos exercir el seu característic jo ràpid, dinàmic i vistós.
Amb el pobre subministrament de pilotes que rebien els nostres imaginatius tres quarts, les opcions ofensives van ser escasses. Però amb una línia tan luxosa, es va treure or de l’escassetat amb accions plenes de virtuosisme incontestables per un impotent Girona que ni l’àrbitre va poder anular.

Cronica (Satan)

A diferencia del Ermen, no coincideixo en que la gran culpa de la derrota de dimarts fos l'arbitre.
Els cocos van sortir a tope, va ser un inici de partit molt dur, on la seva delantera va sortir a totes i la nostra defensa va ser impecable. Per cada marca seva per delantera, nosaltres responiem amb una de linea i aixi crec que va ser tot el partit. Varem jugar molt be i realment el partit se'l podia haver endut qualsevol dels dos equips... teniem la gran ventatja durant la segona part de les meles pactades i no li vem saber treure prou fruit.

Com a critica dir que masses cops de castig van ser deguts a comentaris cap a l'arbitre, cosa que no havia pasat mai amb els cocos, suposo que era fruit dels nervis!
Felicitar a tot l'equip perque realment va estar a l'altura, la delantera si va deixar els collons i es va poder veure una veritable furia cocodrila. Espero que poguem veure el video un dia dakests!Tremendo!

A finals de març sabrem si la sort ha estat de la nostra banda i el tercer classificat de Catalunya va a les fases. Creueu els dits cocos....

lunes, febrero 05, 2007

Sopar Cocos i un viatge pagat a les nostres mans!

Bueno Cocos, despres del Nadal i de fotre res... ja ha arribat lhora de fotres les putes piles!
El sopar de divendres passat va ser considerat com un fracas a nivell dassistencia, pero com un gran exit a nivell de diversio.... a les 23.00h ens trobavem al Chino ja mitic de Via Laietana:
Fraguel, Koala, Satan, John Lennon, Loko Krazy, Motivao i Arrebato!

La nit començava forta i plena de critiques pels cocos que shavien rajat: aixi en els primers 5 minuts ja es va poder sentir un:" el Punky se vende muy barato" (no direm lautor)...
Va ser un sopar tranquil on realment es va poder veure les ganes tremendes que tenien els presents per guanyar el Girona i poder fotre un viatge daquells que fan historia! com a minim aquests 7 queda clar que ho donaran tot el dimarts 13 de febrer en terres gironines!!!
Tot va acabar al Jamboree per variar amb les dances rituals daparellament i les consecutives arribades a casa fent zigazagues!!! Gran nit a pesar de tot...

Una de les baixes mes lamentables de la nit va ser la de Ermengol que ens va deixar tirats per un putu chocho, que trist i que baix esta caient aquest vella guardia, mare de deu! Per no fer encara no ha fet ni la cronica del ultim i increible sopar Cocodril!

Bueno sense mes i suposant que ja heu llegit el mail serios que he enviat, hem despedeixo afirmant una cosa que vaig dir a mitja nit i tot trompa pero que mantinc seriosament...
La mateixa nit del dia 13, penso pagar una puteta del Riviera al Man of the match votat per tot lequip despres de guanyar ok? nomes si es guanya! donc la meva paraula... aixo si, necessitare un seguit de cocos que ens hi acompanyin! qui sapunta???

Satan

P.D:la setmana que ve ens hi hem de deixar els collons (i ho dic en serio)