COCOS RUGBY

viernes, mayo 26, 2006

El dia després... Cocodrils Cup 06!!!






Bueno cocos i coques! Obro aquesta noticia per saber la opinio de tots/es sobre el que va succeir ahir a la Cocodrils Cup i despres a la night! ok? La nit va ser brutal, amb una asistencia cocodrila que feia por, durant el torneig es van arribar a reunir 35 cocodrils/es!!!Tot un exit!
Vull agrair personalment, a un home que a passat una mica desapercebut pero que es el que ho ha mogut tot. Merci Motivao per tot! Ets gran, sonat pero gran!
Felicitar també a les Coques que van guanyar el torneig!
Espero que abans de l'estiu i despres d'examens ens reunir per preparar l'any vinent i per fer una altre festeta! Els novatos aquest any han pujat molt forts! El man of the Night d'ahir va ser un projecte de Coco que aspira a poder ser vieja gloria algun dia... El Utillero! L'Ermen ha pagat la fiança desde Potiers i aquesta tarda ja el treuen de la comisaria...

COCO DRILS!!!!!!!!!!!!!!!

jueves, mayo 25, 2006

Orgullós de ser coco


Cocos, d'aquí a deu minuts em recullen q vaig a Potiers a jugar una merda de torneig d’alcohòlics. Hi he d’anar perquè m’havia compromès amb una gent i ja sabeu lo chungo que es trobar-se amb el papelón de ser només 10 en un torneig.

Avui m’he sentit orgullós de ser coco. Tots us ho heu currat a muerte. Quina festassa. I la que us pegareu a la nit, mamons, serà, fijo, d’antologia. Quina enveja. Compte amb els rollets intercocodrals que després hi haurà marro.

Nois compteu amb mi pel que sigui quan sigui; inclòs us porto l’avia al metge si cal. Us estimo.

Coques, estic completa i obsessivament enamorat de totes i cadascuna de vosaltres. Sou les millor tant dins com fora del camp. Soc el vostre esclau i servidor.

Ermen

martes, mayo 23, 2006

COCODRULU CUP 06

Nanus! Aquest dijous a les 10 del mati comença la Cocodrulu Cup 06...
El dimecres a les 16.00 a la Mar Bella començarem a montar carpes i barres, aixi que tot coco/a que vulgui venir ajudar serà ben rebut.
Pel dijous els cocodrils/es quedarem mes d'hora cap a les 8 per acabar de montar i preparaho tot perque estigui llest a l'hora. ok?
Espero veureus a tots aquest dijous, es la nostra festa i no pot fallar ningu. Si es un exit, podrem fer la gira aquest any mateix, val la pena esforçar-s'hi no?
Ens veiem dijous!!! i dimecres (qui pugui)

COCO......... DRILS!!!

domingo, mayo 21, 2006

Man of the match



Despres de varies hores de discusio, el comite Cocodril ha decidit que pel seu esperit i pel seu joc ofert durant els partits, el Man of the Match de la Cafetera Cup 06 es .....

Punky!!!

Aqui el tenim relaxantse entre partit i partit, aixo es un coco, aixo es un home fet i dret. Obtindra el titol de Novato del Any??? Ja ho veurem!

Lo dieron todo!



Equip Cocodril Cafetera Cup 2006

viernes, mayo 19, 2006

Merescut tercer lloc

Si nois, per tercera vegada a aquesta temporada la majoria dels cocos van fallar. Els de sempre van estar al peu del canó defensant els colors i l’esperit d’aquest abans gran equip amb un esperit i filosofia especials.

La imatge deplorable: 10 cocos que obligaren a l’organització de la cafetera (Els Garrins de Vic) a demorar l’inici de la competició pel seu exagerat retràs (1 hora i mitja).

Aquest retràs fou causat per la intensa sessió de trucades als diferents membres de l’equip que no acudiren a la cita prevista a les 10 del matí a la FPCEE Blanquerna.

Uns resacosos pel puto futbol, altres malferits per altercats amb els mossos, alguns caradures i molts atrapats per les seves obligacions laborals i/o pedagògiques. En definitiva: un quadre. I això que coneixem la data des d’abans de Nadal.

Si, en aquests comentaris hi ha reflexat el ressentiment del valents que foren a veure la grandíssima actuació d’unes coques que son un orgull per tots nosaltres i un veritable espectacles sobre l’herba.: quines fintes, quins placatges, quins recolzaments, quines cames... ups... nois, un luxe pel món del rugby. Paraula. Diuen que la Gina va mostrar els pits, jo no ho vaig veure!!! L

Sigui com sigui aquests valents, es feren amb unes birres per agafar coratge i iniciaren el viatge cap a l’interior amb tota la confiança que, aquest any si, la cafetera desitjada seria seva.

Amb la seva particular habilitat social els cocos pidolaren 5 jugadors sorgits de sota les pedres per defensar uns colors que molts dels grans pagarien per lluir. El seu paper i la seva actuació va ser de 10. Es deixaren la pell al camp com ningú i per un dia esdevingueren cocos de ple dret. Quins tius!!! Paraula que si es deixen me’ls fitxo pel Cornellà.

La resta: Moti, Miquel, Fernando, Satan, Goldmember, Punky, Juan Carlos, Pedro, aquell ala que no em surt el nom ara mateix i un servidor.

Els jugadors van distribuir-se a l’alineació de la forma més coherent possible atenent a les circumstàncies. Molts jugadors per raons de necessitat i seguretat es sacrificaren en posicions poc vistoses allunyades del potencial que podrien oferir en la seva demarcació habitual. Això debilità el potencial de l’equip però fou imposat per les circumstàncies.

El primer matx va ser un tu a tu contra un INEF Barcelona reforçat per “estrelles” –per no dir estrellats- invitades (s’està perdent l’esperit de la cafetera).

Al finalitzar els primers 30 minuts el marcador mostrava un igualat 12 a 12 després d’una gran igualtat tant en joc obert com en fases estàtiques. A la segona part el Ossos van imposar-se gràcies a la seva llarga banqueta que els va permetre mantenir un ritme físic més elevat. El resultat final fou un 22 a 12 pels de l’INEF. Els cocos & company van fer un partit 10 on tots i cadascun d’ells es va deixar la pell. Literalment, quin camp més dur nois, un mal estat només superables per la catedral del rugby universitari: Les Pistes Universitàries de l’UB.

El segon matx va iniciar-se quan els cocos encara vibraven per l’eufòria de veure jugar a la marea verda que son les nostres heroïnes; quines màquines de crear joc. Si senyor, un equipàs.

Hem de recordar que tot i ser cafeteros els cocos no es caracteritzen pel seu elevat estat de forma i sense haver descansat gaire es trobaren enfrontats a uns garrins molt motivats i lluitadors. El partit esdevingué en un xoc de trens amb un joc molt travat, poc dinàmic on les fases estàtiques es repetien una vegada i una altre. El nostre capità –Satan- ens va avançar amb una jugada d’aquelles que només ell i algun barbàrian saben fer, doblegant el cos una vegada i una altre, fintant i fintant fins a trobar-se sota pals i plantar amb la classe dels grans sense catar herba. Els Garrins, com el seu nom indica seguiren amb el seu joc brut i enrevessat, lluitant –molts cops fora del reglament- cada pilota i pam de camp. Així donaren la volta al marcador posant als cocos en un perillós 14-7.

La il·limitada banqueta Garrina els permetia seguir amb aquesta pressió agobiant. Tot i així els nostres valents tragueren l’orgull que duen dins i en Marius (gran fitxatge) a passada del nostre obertura trencà la resistència garrina aconseguint un espectacular assaig.

Amb el marcador igualat a 14 l’àrbitre pità un parell de cops de càstig a prop de la línia de marca coca acorralant als ja físicament desinflats cocos. Després d’un parell de placatges in extremis, un cop de càstig del vic fou interpretat com una meleè per aquests que esdevingué assaig a l’ala després d’una gran sortida del seu 8.

Quedaven dos minuts, glòria o morir. Després d’una astuta sortida de mig camp, Satan es disposa a salvar l’honor amb una jugada individual. Tenia recolzament a ambdues bandes i decidí confiar novament amb el tren-Marius que demostrava una entrega excepcional. La passada fou tallada per un garrí fent un clamorós avant. A tots els reglaments això s’entén com a cop de càstig però al agafar la pilota tallada al vol l’àrbitre ho interpretà com una pilota tallada correctament. Aquí morí l’empat dels cocodrils i convertí el dia de la cafetera en una altre gran desfeta: 19-14 pels garrins. Ha estat una temporada dura en quant als resultats però hi ha molta empenta i talent.

Felicitar, tot i les crítiques puntuals als dos àrbitres que van pitar amb molta professionalitat i a un gran nivell (ojalà a categories federades tinguéssim àrbitres d’aquests).

Felicitar també als Garrins per la seva gran organització, paciència amb nosaltres i bon fer. Quins bocates més bons, embotit de la terra nois, rés de chopet i mortadel·la del popeye. La cervesa mai va faltar i la jornada va ser molt divertida.

Pel que fa als cocos destacar l’empenta i esperit d’en Fernando que sent aquest el seu segon partit va deixar clar l’esperit que té deixant-se la pell al camp, empenyent sempre als seus companys endavant i castigant les costelles dels rivals amb placatages que ni en el Super XIV. Per l’altre cantó destaca el Punky que impregnava l’ambient amb la seva negativitat que va pujar a quotes insuportables quan va pirar la seva princeseta.

En resum un gran dia pel rugby i un toc d’atenció pels cocos. Nens o ens posem les piles o perdrem el millor que ens ha passat a la vida. Qui em falli el dia 25 que busqui la millor excusa de la història o que no em torni a parlar mai més. He dit.
Ermen

lunes, mayo 15, 2006

Primer Gran Sopar de retrobament














Amb retard però aquí teniu la crònica del Gran Sopar de retrobament dels Cocos.

Les velles glòries van gaudir d’una notable representació amb algun dels seus puntals històrics (quatre dels fundadors de l’equip estaven allà amb ganes de transmetre el seu saber a les joves promeses).

Pel que fa al sí actual de l’equip la representació va ser ínfima, algun veteranillo que no pot entendre un divendres sense anar al Chino de Rosselló i de les joves promeses... ni un míser representant. Ja ens va dir Gold-member que ens tenien por als veterans. Moltes llegendes deuen haver arribat a les seves orelles però aquest divendres amb l’engany de que venen les coques (q venen) més d’un apareixerà i caurà a les mans de la veterania coca. Jajajajjaja (riure paranoic-terrorífic).

El sopar fou tranquil, un constant ey Lao porta 4 chiveques, “solo dos”!!! Es va parlar dels vells temps, dels viatges mítics, del tractament de malalties veneres lleus i tot allò que es parla entre cocos ja envellits i assentats. En Rapi va tenir un brot de relacions publiques amb una tal Laura de 13 anys però tot va quedar en un susto. Moti va posar problemes amb el menú, la beguda, etc. S’estava preparant per l’espectacular torneig de “pulsos” entre borratxos avorrits (jo no ho feia des dels 11 anys o així, ay aquest Moti...). El resultat clar, Moti humiliat per uns quants cocos i un discurs d’excuses poc creïbles assetjant-nos tota la nit. La última... tinc colze de tennista per culpa de la meva forma de llançar-me a fer marca. Déu meu!!! Quan ha fet una marca el bo d’en Moti.

La nit va pasar del Chino Guarro al bar dels Gatets de la Carmen de Mairena (la més gran artista que ha parit nostra terra, joé!!!).

Després d’intentar lligar amb uns gatets de veritat la presidència va decidir anar a l’únic antre on podien acceptar a tal gentussa com nosaltres. Si nois, el lloc de sempre, aquell antre on inclòs el capità la té petita si competeix amb la clientela habitual; vam acabar al Jamborie amb ganes de cubates i de veure si el nostre petit Àxel trobava la seva mulateta divina (al pobre quan beu li colem qualsevol travolo).

Poc més puc explicar, l’Áxel i en Rapi van desperdigar-se en busca de carnassa perfumada i els altres vam fer colla al voltant d’uns cubates per veure a l’Ermen ballant com ningú mai ho ha fet l’Eyes of the Tiger de Survivor (mítica cançó de la peli Rocky).

Un espècie de eixelebrat després d’un tocament amistós va decidir capar al gran ballador que fou portat pel Moti d’urgències a casa seva per posar-se els testicles en gel durant quatre dies seguits.

Això i uns quants cubates més ja van fer degenerar la gran trobada dels cocos en un simple bucle alcohòlic sense sentit on poc a poc tots es van anar perdent en la profunditat de la nit barcelonesa.




Borjamari Cup 2006


Lo més gran que ens ha passat nois, lo més gran!!! De puta mare Moti, t'ho has currat la ostia. Cocos, a qui falli li pelarem les pilotes a mossegades. Coques, sabem que no fallareu.

domingo, mayo 14, 2006

I Sopar Mitic Cocodrils/es



Despres de molt esperar va arribar el dia en que els Cocodrils i cocodriles van compartir taula... i de quina manera!
Cocodrils: Ermen, Colora, Cornella, Punky , Motivao, Lagartija, Arrebato, Rapitenc i Satan.
Coques: Convers, Burbu, Castro, Elena, Gina, la Captain i la Vane.

Encara que superades en numero, les cocodriles van deixar el llisto molt alt i crec que van demostrar sobradament com les gasten.... El joc xorra de la mano izquierda amb que la Gina va intentar emborratxar el personal, la Convers amb la seva particular taja insinuant perversions amb els jugadors de la Ub, les frases de la Captain com " Les coques nunca se duchan", la Burbu y sus fintas de ensenyar las perendolas... i molt mes!
Per part dels Cocos, un lamentable entrenador que no bebia perque lendema tenia partit, un Rapitenc trallant a dins dels xinu davant la camarera, un punky negativisim i depressiu, i un capita rajat que no treu la xorra ni que el matin... Sort! Que varem tenir un novato que va estar a la altura, Arrebato Man of the night lo dio todo, va fumar fins que ja no vocalitzava i va retar al Ermen encara no sabem perque!

Nanus! Ho fotem algu, o las coques ens passan per sobre! Quin ritme, deu meu! Aixo promet!
Sento haver tingut que marxar pero lavio no esperava...

Espero veure a tota la penya aquest dijous a la fotuda Cafetera i la setmana seguent al Cocodrulu Cup, ok?
Explikeume com va acabar la nit i si algu va fer alguna animalada!

Aquest dijous la Cafetera torna a Blanquerna!!!

Satan

jueves, mayo 04, 2006

Prèvia del primer sopar.
















Prèvia del sopar cocos. Un capità retirat que vol tornar, un merengue que s'apunta a qualsevol bombardeig, un Public Relations totalment grillat i una jove promesa amb menys futur que el fetge del merengue prèviament citat es van reunir per veure futbol. Si cocos, per veure futbol!!! Anar a un pub Irlandès per veure a quatre milionaris xutant una pilota rodona!!!Com sempre la cosa va acabar malament; unes birres dels moros a Canaletes i un Jamborie amb el nostre contacte Satanmai és bo per l'esperit sa i moderat dels cocos.
Tot i aquest mini-matx a base de pintes i Jack Daniels, van prometre, tots ells, que el divendres estaran al mil per mil pel gran sopar al puto chino de sempre.
Quina ressaca nois, quina ressaca. Ja pateixo.