COCOS RUGBY

jueves, junio 29, 2006

Seven platja L'Ametlla de Mar


Cocos el 8 de juliol hi ha el torneig de rugby platja a l'ametlla de mar, on podem participar tan el masculi com el femeni.
La veritat que es un torneig molt atractiu. On jo he participat juntament amb la calanya i tots els anys ens ho hem pasat de muerte!!
El torneig comença sobre les 11 del mati i pot durar per als mes festers fins les altes hores de la matinada.
L'ametlla de mar es caracteritza per tenir les noies mes makes de les terres de l'ebre. Sobre el tema dels nois; cokes nomes heu de tenir ulls per als cocos!!!je jjeej. No en serio hi haura molt de caxondeo. Si hi ha gent interessada podem inscriure l'ekip, sino pues no passa res. Si algu vol anar jo estare alli fent unes birres al xiringuito.

Els ke esteu interessats tan nois com noies m'ho feu saber!
RAPI

lunes, junio 19, 2006

Ja està tot a punt

Dijous 22 de Juny a les 22 a la parada de metro Jaume I de la línea 4 (groga) (Plaça Jaume I)

Dia difícil amb una dura ressaca. Primera festa amb cocos. Millor dit, coques, de la qual no recordo rés. Mirant el mòbil... vaig trucar a molta gent. Déu meu, m’estic abocant altre cop a la mala vida. Acabaré tan malament com el capità.

La part positiva es que tot i la taja no vaig trucar a la ex com faig en aquests casos quan perdo el control.

Demano disculpes a tothom a qui pogués ferir la sensibilitat o agredir verbalment. Si és el cas. Sincerament només recordo haver pres una cerveseta al dinar i una altre, i una altre i una altre i a partir d’aquí les coses son borroses. Era el meu aniversari!!!

Gina, on et vas posar. Vas desaparèixer al més pur estil moti.

Buenu, tot i aquesta punxada que m’apreta el cap, afronto aquesta setmana amb una gran alegria perquè dijous és el nostre gran sopar. Cocos, estigueu on estigueu, teniu que venir.

Ens serviran en el mític Wilson les cambreres del Hooters que el moti s’ha encarregat de portar des dels EEUU només per aquesta ocasió. Quin pallo!!!

Hi haurà entrega de premis, gimcana, discurs del capi, titelles, xocolata... i pels novatos... molta, molta canya. Serà gran!!!

Tots els novatos han de portar botes d’aigua, cangur, un necesser amb raspall i pasta de dents, sabó de mans, tirites... sac de dormir, xancles...

Se me’n va!!! No, en serio, només heu de portar moltes ganes de gresca i l’estómac preparat per rebre tequila a cantiduvi. El preu del sopar rondarà els 20 euros;15 euros avall o 15 amunt. Je, je. M’he de pagar l’hipoteca.

Ja han confirmat quasi totes les coques i els cocos sembla que també tindran una bona representació, però seria genial que hi fóssim tots així que ja esteu anant a córrer i al gimnàs tota la setmana per compensar els excessos als que ens obligarem aquest dijous.

Visca els cocos!!!

Ermen

jueves, junio 15, 2006

Dos cocos van a la Catalana.

Si nois, no un, sinó dos cocos lluitaran pels colors de la nostra terra en un partit internacional contra la potent selecció del País Basc.

Animem a tots els cocos i coques a anar diumenge al camp de rugbi del R.C. Cornellà a animar a aquests dos enxufats.

El partit començarà a les 12 però us aconsellem d’anar una estoneta abans perquè serà tota una festa del rugbi. Per descomptat que l’entrada serà de franc.




Aquí els podem observar durant els entrenaments d'aquesta setmana.

lunes, junio 12, 2006

SOPAR COCODRILS 22.06.2006



Buenos Cocos i coques! El dijous 22 de juny al restaurant mitic dominicà Wilson, tindra lloc el primer sopar de la historia de final de temporada amb el masculi i el femeni dels Cocodrils Rugby Team!
Com no fa falta que digui, hem de ser-hi tots i l'hem de liar ben grossa perque per alguna cosa som el millor equip de rugby universitari del mon. El sopar seran uns 20 euros, amb cerveza inclosa i dos cubatas al acaba el sopar; un bon preu!
Com us podeu imaginar hi hauran sorpreses, amenitzades pel tarat del Ermen. Despres del sopar anirem a fer copes i espero que acabem tots de matinada a la platja,ok?
Seria interessant que al final daquesta setmana sabessim ja el numero exacte de gent que vindra. Marta Captain, encarregat de preguntarli a les femines, ok? La rossa del Valls ho fara amb els mascles.
Apa una abrasada, ens veiem el 22 en el que sera el millor sopar de la historia!

SATAN 666

viernes, junio 09, 2006

Per si us aborriu

Aquí podeu veure una foto que vaig fer de la lluita entre el Punky (calçons blancs) i el Satan (calçons blaus. Tot Un esdeveniment.

Obro la secció xorrades. Enganxeu totes les mogudes que troveu a internet a aquest fil.

http://www.youtube.com/watch?v=0XxI-hvPRRA

http://www.youtube.com/watch?v=kNVZAlhqlnA&search=doblaje%20gitano

http://www.youtube.com/watch?v=u9lz4k9XvUo&search=i%20wanna%20be%20sedated

http://www.youtube.com/watch?v=Ho3u9dInkaQ&search=rugby%20music

martes, junio 06, 2006

Crònica d'unes nits boges

Els cocos estan esdevenint alguna cosa més que un simple grup de tarats i tarades units pels seu amor al rugbi i als viatges alcohòlics pagats per la uni..

Els cocos van camí de convertir-se en una autèntica colla d’amics. Si no hi hagué prou dimecres amb la tancada que la vella guàrdia li va fer al novatillo més indisciplinat de l’any per unir a aquests joves i fer-los sentir les grandeses viscudes en un proper passat; aquests decidiren completar la setmana amb: no una, ni dues, sinó tres trobades més!!! Quatre cops en una setmana i sense mals rotllos!!! Això ni amb una novia!!!

Com seguir? O millor dit, com començar?

Dues nits donen molt de suc i mereixen una crònica exhaustiva que sumergegi als que hi van ser en el daurat record de les grans nits i cali fort als qui van fallar perquè s’ho pensin dues vegades abans de no acudir a la crida d’un coco amb ganes de marxa.

Després de la duresa alcohòlica de dimecres, molts cocos decidiren fer un pensament i encarrilar la seva vida cap a la santedat i la bondat saludable. Personalment ja estava fent tràmits per ingressar al Monestir benedictí de Poblet i recollir-me a la oració i preparació de carquinyolis.

Però sorgí la infecció, el virus, l’espurna que ens apartà d’aquest místic camí i ens va fer caure de quatre potes al vici i desgast de les nits coques.

El liant fou en “Cara bonita Àxel” que després de llegir la crònica del dimecres, cita a la que no va acudir perquè tenia un examen, (us ho podeu creure? L’examen el tenia a les 8 del dijous i sabent que el Jamboree tanca a les 6 no va venir; com diria el Punky: faldilletes), decidí trucar als seu padrí de la vella guàrdia i pidolar una altre trobada coca.

Personalment no podia carregar amb la culpa de fallar a l’Àxel així que vaig procedir a engatusar als boni aconseguint un fòrum rècord en quedades extraoficials.

Al voltant de la taula del luxós local que van escollir (Grouchos), a l’estil primària, nens a una banda, nenes a l’altre, es trobaven una selecció de personatges difícil d’imaginar fins i tot per les ments més brillants i desquiciades de la història dels àcids.

Els compareixents: Cotorra, Marco, La Capi, Cara bonita, Satan, Pelo loco Elena, Morbogina, la companya de pis portuguesa de la Capi, Converse i el de sempre, jo.

Després de pagar una ronda, que quasi ningú em va tornar –em pensava q l’únic gorrón era el punky- la cervesa va anar corrent i les converses i el clima també van ascendir cap a un estat ideal per afrontar, per variar una miqueta, un Jamboriee.

Destacar les poques habilitats comunicatives del nostre publicista que es mantingué sempre en un segon plànol mentre Lo Capi feia estralls entre les files de les coques. Estarem parlant d’un altre come-coques... el temps ens ho dirà. S’ha de dir que té una capacitat d’aguant i un autocontrol lloables.

Al Jamboriee les coses ja van degenerar banyades en alcohol. Les coques s’havien de treure els homes de sobre, cal dir que tenim unes coques de bandera.

Alguns d’aquest homes, m’entristeix dir-ho, eren cocos. Ja se sap, els còctels especials d’en Satan a vegades ens porten a fer coses baixes i vergonyoses com tirar la canya a destre i sinistre a les nostres princeses.

Poc més puc afegir, a les 3:45 vaig abandonar el vaixell sent incapaç de trobar, per acomiadar-me a un coco i una coca. Què curiós.

Al taxi vaig gaudir de la millor companyia que coco i home poden somiar. Realment soc un tio amb sort.

Unes hores més tard...

després de tres hores de missa (era diumenge), vaig trucar al capità per recalar informacions sucoses sobre els esdeveniments de la nit. Al adonar-me de que parlava amb una paret no vaig tenir més remei que caure a les coaccions que l’Àxel i el Koala m’havien fet a les 3 del mati: “eis que el Satan curra i demà ho hem de repetir a muerte... tio, ja sabem que has d’empalmar però demà a muerte...”.

Al despertar-me de la becaina, vaig començar la cadena d’engatussaments. Remarcar la promesa de 30 sueques catxondes que li vaig fer al Punky.

Sorpresa la meva al arribar a canaletes i per variar trobar-me totalment sol i abandonat. El pa de cada dia.

Al poc arribaren el Moti i la Elena. És a dir que traient al Moti estava amb immillorable companyia.

Després de 20 minuts passant fred vam decidir anar al bar que s’està perfilant com teloner del Jamboriee en les nits boges dels cocos: el Grouchos. Al poc –era la una; havíem quedat a les dotze) rebérem les trucades d’en Cotrorra i el Marco que poc després se’ns uniren. Al poc va aparèixer el Punky que va fer una cara digne d’emmarcar al veure que havia estat totalment enganyat de nou.

Això desbordà la seva ira que enfocà com sempre cap al seu estimat capità. Destacar la seva particular manera de relatar la nit del dimecres.

Al rebre una trucada del capità dient que aquesta nit no podia fer costat als cocos per la seva manca d’amor i entusiasme cap a la causa, els cocos reunits van explotar.

Quatre birres més tard, ja convençuts de que la Gina i l’Àxel no apareixerien ja que s’havien perdut de camí. Van decidir marxar.

Amb dos coronites mangades a l’estil Màlaga pel nostre Sobrassada Tony vam començar a discutir on anar al mig del carrer i la cosa perillava. Els cocos estaven desemparats i a punt de desperdigar-se. Jo realment vaig sentir autèntic terror, el somni d’uns cocos units es trencava. Però... va aparèixer com caigut del cel en el moment més fatídic el nostre capità amb el seu millor somriure satisfet de l’engany que ens havia colat i de l’alegria que despertà entre les nostres files. Ja sabem que és un megalòman que necessita de l’estimació de les masses.

Per primer cop des que soc coco vam fer una cosa diferent i especial: vam anar al Jamborie.

De camí el Moti va fer l’únic amago que li ha sortit a la vida i ens va donar “esquinazo” sense ni que ens adonéssim. Jo ho vaig notar perquè, el nostre motivat, al més pur estil Punky, havia anat de gorra tota la nit i al passar davant d’un caixer vaig dir: “mira Moti, ara pots... Moti? Moti? Algú sap on està el Moti?...”.

A la disco en Marco intentava rememorar la nit de dimecres engatusant a un punky que ja apressa la novatada no es va deixar enganyar. Altres trucàvem a la Morbosa dient-li: va-Gina vine, va-Gina, no ens deixis tirats; per resposta: pip, pip, pip. Més tard vam saber que es va perdre per la nit.

L’Elena, única coca, va deixar el pavelló ben alt. “Mucha coca en ese cuerpo. Perdó, cuerpazo”.

Alcòhol, Hip-hop, rugbi... que més dir d’un Jamboriee amb els cocos?

Ja esgotat totalment vaig decidir acomiadar-me dels nois i noia i vaig abandonar el citat antre de perdició.

A la sortida em va atrapar el punky amb cara d’espant. Algú sembla ser que havia atemptat contra la seva intimitat.

Antològic el viatge amb moto totalment embriagat a les esquenes d’un element allà on els hi hagi. Encara em sorprenc d’estar viu.

Increïble la mansió Punky on vaig gaudir d’un frankfurt amb formatge a la seva pell degustat sobre un teclat ja acostumat a les escomeses del kechup i la mostassa tot veien imatges d’algú molt especial.

Per espacial la trucada que va rebre el punky a les 6 del mati. No puc dir més.

Poc després m’endinsava, ja a casa en un somni profund per despertar al dia següent amb un neguit al cos. Si nois, era enyorança. Necessitava més cocos, més aventures, més diversió.

La Gina pel messenger em va animar a repetir per tercer dia consecutiu. La convocatòria fou més d’hora i amb menys expectatives destroyers.

No em va costar enganyar, per variar, al punky que encara que no ho vulgui admetre no es pot imaginar com era la seva vida abans de que els cocos es creuessin en el seu camí.

Satan... que dir? ell sap que encara que s’ho proposi no em pot fallar.

Aquests quatre planificarem a l’ovella negra el sopar de fi de temporada que per cert serà el dijous 22. apunteu-ho a la vostra agenda. A la majoria, com que sou analfabets, ja us trucarem o algo.

També vam decidir on farem la gira, el merchandising, el divorci d’una companya d’equip i altres assumptes importants massa tediosos per transcriure al blog.

En poques paraules, l’objectiu era emborratxar al punky, que si més no de voler marxar enseguida va passar a sopar amb nosaltres –satan s’havia pirat a treballar- i a fer una visita fugaç al Jamboriee on ha decidit que anirà cada dilluns.

L’únic problema remarcable fou com prendre dos chiclets tres persones. Encara no entenc perquè vam optar per la solució més morbosa.

Destacar ho guapa que estava la gina i ho tirats que anaven el Satan i el Punky.

Per acabar vull dir unes paraules en record al nostre estimat Loko, que mai m’havia fallat, però després del festival Garfu sembla ser que el pobre no podrà tornar a fer vida normal mai més. Una llàstima; sempre havia estat un dels grans.

Sento la tardança i la baixa qualitat de la crònica però havia de ser sincret. Estem en un blog no en una novel·la.

Les fotos més endavant. Conformeu-vos amb els vídeos.

Ermen.

sábado, junio 03, 2006

Remember



Cocos! Crec que ara que estem mes units que mai... sobretot fora del camp!
Una bona imatge Remember del 2003, any de la creació del millor equip de rugby, pot tocar-nos l'anima i fer saltar alguna llagrima...
Quin equip que va anar a Malaga... quins viatges! Per lamor de cristu... Gira Cocos ya! o anem de fases lany que ve, pero necesito vidilla!

D'esquerra a dreta (dalt): Parra, Subnor,Raul,Loco Belga,Marc(obertura), Bernabeu, Xiscu, Mestres, Gigolo
A baix: Cotorra, Benet, Rapi (captain), Buxarrais, Krusty
A terra: Satan

Apa!disfruteula... en tinc moltes mes! Per cert, Xisco millor mig mele dels cocos hasta dia de hoy!

viernes, junio 02, 2006

Rugbi Platja

Ey nanos i nanes, s’acosta l’estiu i la caloreta apreta. Hem acabat totes les competicions i... crec que parlo en boca de molts cocos i coques; no ve de gust acabar la temporada i adéu molt bones fins l’any que ve a la merda del camp de la UB.

Dons mireu tenim la possibilitat de seguir disfrutant-nos mútuament i seguir gaudint d’aquest esport que tant enganxats ens té. Tenim a la vista el circuit català de rugbi platja.

Mai m’atreviria a dir-vos que afrontéssim tot el circuit. Son masses caps de setmana i acabaríem farts del rugbi; però podríem al menys apuntar-nos a un torneig, sigui el que sigui, -què us sembla el d’Alella? (27 de juliol)-, i passarnos-ho d’allò més bé i el més important podríem veure les coques en biquini.

Obro aquesta noticia perquè em digueu qui estaria disposat/da a venir a passar un dia de platja i rugbi. Confirmeu assistència i després farem comptes. Com a mínim crec que tindríem que ser 10 coques i 10 cocos.

Les coques ja han demostrat que son les millors sobre l’herba i el fang acimentat (camp de la UB). Ara els toca demostrar la seva classe i perícia sobre la sorra.

Els cocos... buenu, què millor que fer-se uns porrets a l’ombra d’un parasol mentre engolim cervesa rere cervesa?

No us preocupeu per rés, jo ja m’encarregaria dels aspectes logístics, és a dir, les neveretes i bosses de congelats plagades de birres i la inscripció. Vinga animeu-vos que pot ser molt divertit i les coques poden, fijo, guanyar un altre títol per les nostres vitrines.

Ermen

jueves, junio 01, 2006

La vieja guardia tomba a un novatillo








Ahir al vespre, un servidor, que es sentia deprimit –síndrome d’abstinència alcohòlica-, va quedar amb un novatillo al centre de la ciutat per il·luminar-lo amb les seves proeses de joventut.

Després d’unes birres ens vam trobar amb la cream de la cream de la veterania coca: Lo Capi (Satan), Australian Koala (Krusty), Mil parrillas Loko i Sin Cervicales Sobrassada (Tony).

El novatillo no podia ser altre que el pilota del Punky que intenta fer punts per guanyar el trofeu de novato de l’any. Però gorrejant birres tota la nit s’allunya a passos agegantats del seu objectiu. “...només tinc tres euros, pagueu-me birres”.

Després d’un amago d’Ovella Negra, on com sempre no hi havia lloc, vam acabar al bareto d’una parella de brasilers que ens van servir tota la birra que un coco pot consumir.

Després d’unes rondes ràpides amb converses de coco: les glòries del passat, el fracàs de la carrera del capità i sobre tot de coques (podríem dir que era el monotema); aquests valents es decidiren a llançar-se als perills de la nit alcohòlica de la nostra ciutat.

Mentre discutien on anar –encara que tots sabien, menys Satan, que aniríen al Jamboree- van procedir a castigar una mica al novatillo que, envalentint per les birres, havia faltat al respecte, greument i repetides vegades, al capità. Uns quants “puños pesados” no van fer més que treure-li la seva vena bullera i vam tenir “Punky pa rato”. Destacar la baralla callegera amb cops de casc inclosos al mig de la rambla entre el Capità i el novato. Una imatge lamentable.

Per lamentable la imatge del Punky aguantat a una palmera pel Tonny després d’un parell de “...menganito ya esta aquí.... con la copa la copa...” en el Jamboree. Completament tombat, anava fent esses per la Plaça Real mentre trucava al seu advocat per prendre mesures legals contra l’intent d’enverinament del que havia estat víctima per part de Satan.

Aquest per la seva part va abandonar els cocos per anar a la caça d’una rossa que, segons paraules seves, estava de molt bon veure. Loko que de beure en sap molt també estava ansiós per seguir la juerga junt amb el seu còmplice Tonny que estant de baixa indefinida no es va fer molt de suplicar.

Per tant el krusti i un servidor ens vam endur al novatillo fins a un taxi i després de acomiadar-nos del nostre Koalet, vaig acompanyar-lo fins deixar-lo en immillorables mans.

Una altre gran nit dels cocos. Només van faltar coques o si més no el toc femení que sempre ens aporta el nostre Valls.

Ermen

Rocío Jurado


Tots els cocos entristits per aquesta amarga notícia volem fer el cor fort i donar tot el nostre suport a la seva família. Sempre ens quedarà la seva música i el seu art que mai oblidarem i sempre seran per nosaltres objecte de devoció.

Festival Maquinero

Convocats tots el maquineros, nens, bacaleros i purria similar aquest divendres al més gran festival tecnotrònic de la història. El grandíssim aniversari del Garfu.
Per més informació contactar amb el nostre public relations Loko Álvaro.